Luisteren naar jouw onbewuste

Heb je  het gevoel dat er onderhuids van alles speelt, dat je ergens last van hebt maar je kunt er de vinger niet opleggen? Middels een afstemming kunnen deze onbewuste verhalen naar voren komen. Boodschappen die jouw ziel aan jou duidelijk wil maken. Soms heb je daar even hulp van buitenaf voor nodig. Voor inzicht of hartverwarmende woorden die jou helpen om verder te gaan.

Wat kan het je vertellen?

Er zijn steeds terugkerende situaties waar je maar geen oplossing voor kan vinden. Je raakt er moedeloos en gefrustreerd van. Zeker wanneer het over je kind gaat. Het liefst wil je dat alles zo goed mogelijk verloopt zonder problemen. Maar helaas is dat niet altijd zo. Wanneer  je kind bijvoorbeeld nog steeds (of ineens) weer in bed plast, slecht eet, gedragsproblemen heeft, angstig is. of slecht slaapt.

Je wilt niets liever dan dat er weer rust komt en dat je inzicht krijgt in de problematieken die er spelen. Wat heeft je kind van jullie nodig? In de afstemming met het kind kunnen er ook al dingen worden opgelost. En je krijgt handvatten om verder te gaan.

En wanneer het over jou gaat.

Waar worstel jij mee? Wat heb jij nodig om verder te kunnen gaan? Wat probeert jouw onbewuste aan jou duidelijk te maken? In de drukte van alle dag zijn we verleerd om goed naar onszelf te luisteren. Jouw lichaam geeft je signalen dat er iets mag veranderen. Maar wat het dan precies is?

Graag luister ik naar jouw onbewuste verhalen en vertel ze terug aan jou. Zodat jij inzicht krijgt in dingen die er bij je spelen. Waardoor jij verder kan.
Daar waar je tegenaan loopt en wat op dat moment belangrijk voor je is komt ter sprake. Een afstemming biedt je steun, handvatten en een helpende hand, om de juiste richting te bepalen. Zaken kunnen worden gekeerd en je zult tot inzichten komen. Deze inzichten leiden je naar veranderingen. Wel moet je zelf de stappen zetten,  anders blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen. 

Een afstemming aanvragen:

Een korte afstemming vertelt je hoe het nu met je is, en welke inzichten er voor jou voorbij mogen komen. Deze afstemmingen kunnen op verschillende manieren voor jou werken. Soms prikkelend, confronterend, maar altijd met liefde voor je geschreven.

Een Luisterkindafstemming (voor iedereen van 0-100 jaar) is een afstemming waarbij de diepte in wordt gegaan. Je hebt een of meerdere vragen waar je graag meer inzicht in zou willen.

  • Een losse korte afstemming is € 15,- (afstemming in het moment)
  • Strippenkaart voor 5 korte afstemmingen € 65
  • Luisterkindafstemming  € 55,- (voor meer diepgang)

Zou je graag meer informatie willen of een afstemming aan willen vragen? Dat kan door een mail te sturen naar info@geavermeer.nl