Luisteren naar jouw onbewuste

Heb je  het gevoel dat er onderhuids van alles speelt, dat je ergens last van hebt maar je kunt er de vinger niet opleggen? Middels een afstemming kunnen deze onbewuste verhalen naar voren komen. Boodschappen die jouw ziel aan jou duidelijk wil maken. Soms heb je daar even hulp van buitenaf voor nodig. Voor inzicht of hartverwarmende woorden die jou helpen om verder te gaan.

Wat kan het je vertellen?

Er zijn steeds terugkerende situaties waar je maar geen oplossing voor kan vinden. Je raakt er moedeloos en gefrustreerd van, en krijgt het gevoel dat je rondjes blijft lopen. Je kunt er maar niet achter komen wat je nodig hebt om eruit te komen. Wat je zou willen is een inzicht, handvatten om verder te gaan zodat er weer rust en ruimte komt.

  • Waar worstel jij mee?
  • Wat heb jij nodig om verder te kunnen gaan?
  • Wat probeert jouw onbewuste aan jou duidelijk te maken?
  • Jouw lichaam geeft je signalen dat er iets mag veranderen. Maar wat het dan precies is?

In de drukte van alle dag zijn we verleerd om goed naar onszelf te luisteren of zijn bepaalde dingen zo gewoon geworden, dat je je er niet meer bewust van bent. Op het moment dat je tegen grenzen aanloopt komt dat besef. Door een lichamelijke klacht of doordat je slaapproblemen krijgt of niet meer goed kan ontspannen. Of doordat je niet doet wat je graag zou willen  omdat je (onbewust) blokkeert. Je wilt vooruit, maar het lukt je niet. Je wilt je grenzen aangeven, maar toch gaat een ander er weer over heen.

Wat zal het je geven?

Graag luister ik naar jouw onbewuste verhalen en vertel ze terug aan jou. Zodat jij inzicht krijgt in dingen die er bij je spelen. Waardoor jij verder kan.
Daar waar je tegenaan loopt en wat op dat moment belangrijk voor je is komt ter sprake. Een afstemming biedt je steun, handvatten en een helpende hand, om de juiste richting te bepalen. Zaken kunnen worden gekeerd en je zult tot inzichten komen. Deze inzichten leiden je naar veranderingen. Wel moet je zelf de stappen zetten,  anders blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen. 

Afstemming schrijven

Een afstemming aanvragen:

Er is een heel mooi pakket van afstemmingen voor jou.

  • 5 korte afstemmingen in een periode van 10 weken (evt. aan de hand van een door jou aangegeven thema)
  • Elke afstemming vertelt jou wat er bij je speelt en aandacht mag krijgen. Welke inzichten en handvatten helpend zijn.
  • De afstemmingen kunnen op verschillende manieren voor jou werken. Soms prikkelend, confronterend, maar altijd met liefde voor je geschreven om je verder te helpen.

De prijs van deze mooie serie afstemmingen is € 75,- 

Het voordeel van een serie afstemmingen is dat je elke keer een laagje afpelt. Dat wat er op dat moment speelt of de aandacht vraagt, daar gaat de afstemming je meer over vertellen.

  • Wanneer je eerst wil ervaren wat een korte afstemming voor jou kan betekenen, kun je deze aanvragen voor € 18,- 

Luisterkindafstemming

Naast de korte afstemmingen kun je ook een langere afstemming aanvragen. Dat is een Luisterkindafstemming (voor iedereen van 0-100 jaar)

Bij deze afstemming wordt er meer de diepte ingegaan, en wordt er breder gekeken naar wat er speelt. Je hebt een of meerdere vragen waar je graag meer inzicht in zou willen.

Luisterkindafstemming  € 75,- (voor meer diepgang)

Zou je graag meer informatie willen of een afstemming aan willen vragen? Dat kan door een mail te sturen naar info@geavermeer.nl