Een groter gevoel van vrijheid en ontspanning door IEMT

Iemt zorgt ervoor dat je je fijner en meer ontspannen gaat voelen. Negatieve gevoelens die telkens weer voorbij komen als je aan vervelende herinneringen of situaties denkt verdwijnen. Er komt ruimte om verder te gaan. Daar waar je eerder stopte omdat je tegen een belemmerende overtuiging of onbewuste blokkade aanliep, ga je nu moeiteloos door. Er ontstaat een groter gevoel van vrijheid en meer vertrouwen in jezelf.

Hoe werkt IEMT?

Vanuit een problematisch gevoel in het heden wordt terug gespoord naar de kern van het probleem, een herinnering in het verleden waar je dit gevoel geleerd hebt. Door op deze herinnering oogbewegingen toe te passen leert het brein om breder te kijken, te denken en te voelen. Er ontstaat meer afstand, de herinnering wordt vager en de emotionele lading verdwijnt. Omdat we werken met de gevoelsherinneringen hoeft het verhaal waar het over gaat niet verteld te worden. Dat is even wennen, maar het maakt wel dat je bij herinneringen uitkomt waar je met praten niet bij kan komen.

Waar is IEMT voor in te zetten?

Iemt is breed inzetbaar. Bijvoorbeeld bij de verwerking van intense gebeurtenissen, om gevoelens van angst, machteloosheid, boosheid , schaamte of andere vervelende gevoelens los te laten. Daarnaast is IEMT ook heel goed te gebruiken wanneer je last hebt van onzekerheid, twijfel, angsten, een burn-out, depressie, PTSS of bij belemmerende overtuigingen.

Werkwijze / Tarief

De omstandigheden zelf kun je niet altijd veranderen maar wel de manier waarop je ermee omgaat. Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of dagelijks leven?

Graag plan ik met jou een kennismakingsgesprek om kennis te maken en om te ervaren hoe IEMT bij je werkt. Voelt het fijn voor je dan kan aansluitend de IEMT-sessie plaatsvinden.

  • Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ca 20 minuten.IEMT therapie
  • Sessie:  €65,00 (1-1,5 uur) incl. BTW

Sessies voor kinderen t/m 16 jaar

  • Sessie €55,00 (1 uur) incl. BTW

Wanneer je vragen hebt of je wilt een afspraak plannen, dan kun je hier het contactformulier invullen, een mail sturen naar  info@geavermeer.nl of mij bellen op 06-32144428. Ik ben bereikbaar van maandag t/m vrijdag.