Vrijer en lichter

Er is zoveel meer mogelijk, als we onszelf niet meer tegen laten houden door steeds terugkerende intens negatieve gevoelens en blokkerende gedachten. Het kan zoveel lichter worden. En zoveel fijner.

Ik ben Gea Vermeer, IEMT-coach, Luisterkindwerker en Food & Moodcoach (Sugarchallenge). Moeder van 3 kinderen en woon op een mooie boerderij in het Brabantse Udenhout waar ik ook mijn praktijk heb. Mijn man heeft een melkveebedrijf waar ik ook nog wat werkzaamheden verricht zoals het verzorgen van de kalfjes.

Eten en diëten is een rode draad in mijn leven geweest. Eten als oplossing om niet alles te hoeven voelen en weer diëten om me toch weer wat fijner in mijn lijf te voelen. Een cirkel die maar door bleef gaan. Wat heel veel energie koste en veel stress gaf. Een paar jaar geleden kwam in aanraking met de Sugarchallenge van Carola van Bemmelen. Daar ben ik een cursus suikervrij eten gaan doen om te ervaren wat dat voor mij zou doen. Suikervrij eten is een van de sleutels om me fijner in mijn lijf te voelen. Ik voelde me veel fitter, energieker en ook veel helderder.

Ik ben vervolgens bij de Sugarchallenge de Food- en de Mood-opleiding gaan doen, voor mijzelf maar ook om een ander op weg te helpen naar een suikervrije leefstijl. De mood-opleiding vond ik erg waardevol omdat het me meer inzicht gaf in eetgedrag en hoe dat te veranderen. Het jarenlang diëten is daarmee gestopt en heeft veel rust gegeven.

Naast de inzichten die ik bij de Mood-opleiding opdeed, kwam ik in contact met Anne ten Brinke van IEMT-training. Ik ervaarde de bijzondere werking van IEMT. 

Een jeugdherinnering waar ik al zo lang last van had en die mij op veel gebieden tegenhield om in actie te komen werd tijdens een sessie geneutraliseerd.  Na de sessie voelde ik me vrijer, meer ontspannen en lichter. Alsof er een zware last van mij afviel en er weer ruimte kwam om in actie te komen.

Door deze ervaring werd het mij ineens heel helder en duidelijk wat ik wilde gaan doen. Andere vrouwen die worstelen met zichzelf helpen met IEMT. Vrouwen  die niet lekker in hun lijf zitten, voelen dat ze veel meer kunnen dan ze nu doen, zichzelf onbewust tegenhouden om in actie te komen, veel stress ervaren door alle ballen die ze in de lucht moeten houden.

Door samen te werken aan meer ontspanning, het neutraliseren van belemmerende overtuigingen en negatieve herinneringen waardoor er een groter gevoel van vrijheid en rust ontstaat.

Inmiddels heb ik de practitioner en de advanced IEMT afgerond.

Om ook nog op een andere manier de ander te kunnen helpen heb ik de opleiding Luisterkindwerker gedaan bij Diana van Beaumont. Een prachtige opleiding waarin ik geleerd heb om af te stemmen op een ander, zielscontact maken. Tijdens de afstemming wordt op onbewust niveau van degene waar ik op afstem, doorgegeven wat er speelt, en wat aandacht mag krijgen. Verrassende inzichten komen voorbij en er kan heling plaatsvinden tijdens de afstemming. De ander geeft aan wat er mag gebeuren.

Ik ben deze opleiding gaan doen, omdat ik dit een hele bijzondere manier van helen vind. En omdat afstemmen op iedereen kan. Het gave vind ik dat ik het kan combineren met mijn Reiki-ervaring.