OldPain2Go® sessie, online via Zoom/Skype

Barbara: Ik heb de sessie gedaan in de hoop dat mijn pijn aan de linkerkant  van mijn lichaam weg zou gaan.
En ik wilde weten waarom ik deze onverklaarbare pijn heb. Ik heb deze pijn al heel veel jaren. En bij stress neemt het toe. Ik wist niet wat ik kon verwachten en ging er open in. Hoe was je uitgangspositie bij de start van de sessie?
De pijn, stijfheid en gevoeligheid was bij de start van de sessie een 8
Tijdens de sessie zijn we in gesprek gegaan over de pijn en of deze nu nog nodig is. De sessie heb ik als  heel  fijn en bijzonder ervaren.
Wat heeft de sessie je opgeleverd
Dat ik geen pijn meer heb aan mijn linkerkant en mijn lichaam soepel voelt. Ik raad het echt aan om te doen. Ik wil nog wel vaker een sessie.

U kunt hier een aantal Nederlands-talige video testimonials bekijken en hier 100+ Engels-talige video testimonials. In Nederland is de OldPain2Go® methodiek (nog) redelijk onbekend. De meeste specialisten en pijnbehandelaars kennen het niet en kunnen het dus ook niet beoordelen. In Engeland wordt OldPain2Go® inmiddels klinisch getest omdat de methode zodanig efficiënt en veelbelovend bleek dat verder onderzoek wordt gedaan. Zie onderaan deze pagina de resultaten van 216 deelnemers.
OldPain2Go® kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor o.a. angst, astma, burn-out, chronische stress, darmproblemen, chronische vermoeidheid, depressie, hormonale disbalans, gewichtsproblemen, M.S. en andere chronische aandoeningen (verlichting), overspannenheid, slaapproblemen, verslavingen en allergieën.