Wat mooi om te lezen ❤ heel erg dankjewel hiervoor. Ik herken mezelf enorm in wat jij schrijft en dat begint al in de eerste alinea; dat ben ik! Mijn proces is nu gericht op het sterker staan en met meer zelfvertrouwen te handelen en te spreken. Mijn mening te geven, voor mezelf op te komen, nee durven zeggen etc.

Ik kan hier dus zeker iets mee, heel fijn!  Heleen


Het is toch een bijzonder iets hoor. Wat jij schrijft, klopt precies met mijn gevoel. Bij deze wil ik je hartstikke bedanken dat je dit voor me hebt gedaan. Ik kan zeker wat met de dingen die je hebt geschreven.

Ik ga ermee aan het werk. Dank je wel. Suzanne


Hartelijk dank voor je afstemming. Na het lezen was ik helemaal stil. Er zitten stukken in die echt indruk op mij maken en mij ook wel inzicht geven. Het geeft mij houvast om mijn ingeslagen weg te blijven bewandelen. Het wordt een document om vaak terug te lezen als ik een twijfel momentje heb.

Heel erg bedankt! Leonie


Blijf dit zo bijzonder vinden. Je weet mij zo goed te omschrijven, terwijl je mij zo goed als niet kent. Echt heel mooi. Tijdens het lezen voel ik een soort diepe verbinding in mijzelf. Het klopt wat ik lees en er gebeurd ‘iets’. Maar ja, beschrijf dat ‘iets’ dan maar. Echt heel erg bedankt en ik hoop dat je hiermee doorgaat, het is erg helpend.” Sannie


Wat een bijzondere ervaring.
Het is ongelooflijk mooi hoe mijn zoontje en Gea contact hebben gehad. Veel rust ontstaan in zijn omgeving door wat Gea bij de afstemming mij vertelde. Ik herkende veel in wat ze aan mij vertelde over mijn zoontje. Fijne tips mee gekregen om het voor onze kanjer nog lichter te maken.
Normaal dankjewel Gea!

Groetjes Feike


Ervaringen van de serie korte afstemmingen:


Wat fijn, deze korte afstemmingen.  Mij op deze manier een tijdje volgen om zo meer van mezelf te leren. Echt bizar wat dit met mij doet. Precies wat ik nodig heb.  Erg fijn! Wil wel meer.


Wat ik erg fijn vond is dat je heel oprecht bent, ook al wil ik dat misschien op dat moment niet lezen, het helpt me om te zien wat er echt in me omgaat.
Verder vond ik het heel fijn dat je heel veel dingen om kan zetten naar iets positiefs en daar de juiste handvatten voor geeft. Ik lees regelmatig de afstemmingen terug en probeer er dan uit te halen wat me op dat moment goed lijkt.


Het heeft opgeleverd dat ik meer naar mijn lichaam mag gaan luisteren en ook bij het goed zitten contact met de aarde maak, het is meer dan ik had verwacht