Jouw loslaat-sessie

Wil jij ontspannen en met meer zelfvertrouwen in het leven staan? Dan is een loslaatsessie iets voor jou.

De loslaat-sessie is een fijne ervaring waarbij je een vervelend gevoel of herinnering gaat loslaten. We praten niet inhoudelijk over wat er gebeurt is of waar je last van hebt. Tijdens de sessie staat jouw gevoelsherinnering centraal. Dat is even wennen, maar het maakt wel dat je bij (onbewuste) herinneringen uitkomt die je vervolgens kunt loslaten. Het moment waar je geleerd hebt je zo te voelen of te zijn. Door het loslaten van deze vervelende gevoelens en herinneringen kom je meer in je kracht te staan en ervaar je een groter gevoel van ontspanning. En voel je je vrijer om te doen en laten wat jij wil!

IEMT

In een loslaat-sessie staat de IEMT-methode centraal. Ik ben enorm enthousiast over IEMT omdat het een kortdurende verandermethode is waarbij niet inhoudelijk over het probleem gesproken hoeft te worden. Mijn persoonlijke ervaring met IEMT is dat ik een vervelende ervaring uit mijn jeugd, waar ik nog altijd last van had, na één sessie al voor een groot deel achter mij kon laten.

Praten over het probleem bracht niet de gewenste oplossing. Daarom was ik ook erg verbaasd dat deze techniek zo snel en effectief werkte. Door het doen van oogbewegingen en het denken aan de herinnering verdween de negatieve lading en voelde ik me veel meer ontspannen en vrijer om te doen en laten wat ik wilde en heb ik het vervelende gevoel los kunnen laten. Dat gun ik jou ook!

Wil jij graag een vervelend gevoel of negatieve herinnering loslaten? Hieronder kun je nu een loslaat-sessie boeken om te ervaren wat het met jou doet. Op weg naar meer ontspanning en een groter gevoel van vrijheid.

IEMT kan onder andere ingezet worden voor:

  • stressreductie
  • verliesverwerking
  • preventie burn-out
  • angst en depressie
  • traumabehandeling, PTSS

IEMT werkt door middel van de oogbewegingen en het denken aan de gevoelsherinnering. Het fijne is dat er niet inhoudelijk over het probleem gesproken hoeft te worden. 

Wil jij de steeds terugkerende negatieve herinneringen of gevoelens achter je laten? Zodat ze jouw doen en laten niet meer zo beïnvloeden?
Waardoor jij vrijer, ontspannen en met meer zelfvertrouwen verder kan gaan? 

Ja, ik wil graag een afspraak plannen! 

Terug naar je ware natuur