Vrijer en lichter

Er is zoveel meer mogelijk, als we onszelf niet meer tegen laten houden door steeds terugkerende intens negatieve gevoelens en blokkerende gedachten. Het kan zoveel lichter worden. En zoveel fijner.

Ik ben Gea Konterman, IEMT-coach, Luisterkindwerker, sinds kort ook OldPain2Go® Practitioner, moeder van 3 kinderen en woon in het mooie Oisterwijk

Ervaring

Vanaf mijn 20e ben ik me steeds meer gaan verdiepen in verandermethodieken. Reiki heeft me veel ontspanning gegeven, Quantum Touch loste energetische blokkades op. Door de Sugar-challenge opleiding kreeg ik inzichten in de invloed van suiker op  mijn gezondheid en de invloed van suiker op je brein.

Met IEMT kwam de grootste verandering. Een jeugdherinnering die mij nog steeds in ‘de weg zat’ werd tijdens een sessie geneutraliseerd. Onzichtbare koorden die mij tegenhielden om in actie te komen en te gaan doen wat ik wilde gingen weg.

Mijn wereld werd in een keer een stuk groter. Omdat ik op een andere manier ging kijken, voelen en doen. Zonder blokkerende gedachten en gevoelens, met een groter gevoel van vrijheid.

Keuze

Door deze ervaring werd het mij ineens heel helder en duidelijk wat ik wilde gaan doen. Anderen die worstelen met zichzelf te gaan coachen. Mannen en vrouwen die niet lekker in hun lijf zitten, voelen dat ze veel meer kunnen dan ze nu doen, zichzelf onbewust tegenhouden om in actie te komen, veel stress ervaren door alle ballen die ze in de lucht moeten houden. Ze te coachen met IEMT, om steeds terugkerende negatieve herinneringen en gevoelens los te laten, op weg naar meer rust, vrijheid om te doen wat ze graag willen. 

Naast het coachen in mijn praktijk, maak ik ook afstemmingen. Een hele gave en bijzondere manier om de boodschappen van het onbewuste van de ander bewust te maken. Je krijgt handvatten en inzichten om mee verder te gaan om te doen wat goed is voor jou.

Uiteindelijk valt alles samen en kan ik deze ervaringen combineren. Voor jou, om weer dichter bij je mooie zelf te komen!