Joyce: Het was wel even wennen dat je bij IEMT niets hoeft te vertellen over je ervaring waar je aan wilt werken. Als ik weer teveel ging praten over de gebeurtenis, leidde Gea mij steeds op een directe en prettige manier naar mijn gevoel bij de herinnering. In de IEMT sessie ontdekte ik voor het eerst de grote invloed van een ervaring als heel klein meisje op veel gebeurtenissen en beslissingen in mijn leven. Nu ik het achter me heb kunnen laten en voel ik me zelfverzekerder en onafhankelijk.


Marina: Ik heb er heel veel aan gehad en kan het iedereen aanraden waarom leven met angst en verdriet als je het hierdoor een plekje kan geven. Gea is een super fijne vrouw en heeft mij rust gegeven en een heel warm gevoel. Bedankt Gea voor alles.


Susan: Ik vond het erg fijn om te merken dat door dieper op gevoelens die zijn gekoppeld aan bepaalde gebeurtenissen te focussen, er andere gevoelens bij komen die beter te ‘handelen’ zijn. Alsof het meest ongrijpbare gevoel wat de overhand had (angst bijv) er nu trots, verdriet, machteloosheid, blijheid óók mogen zijn. Nogmaals bedankt! Geeft mooie inzichten 🙂


Ik heb echt baat gehad bij de iemt sessie! Het heeft me goed gedaan en rust gegeven over dingen die nog bij me sluimerden..


Claudia: Het heeft mij wel aan het denken gezet aangezien mij werd aangeraden om eens goed voor mezelf te gaan zorgen. Heb rust gevonden merk ik, hetgeen lang geleden is voor mij.😊


Over de onderwerpen die we hebben behandeld heb ik verder geen negatieve gevoelens op dit moment, dus ik hoop dat dat ook zo blijft eigenlijk. Als ik me probeer te herinneren wat mijn herinneringen waren dan zijn die erg vaag. Dus volgens mij was het een geslaagde sessie! (2 maanden na de sessie vertelde de cliënt dat de verandering is gebleven.)